Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Snajperka

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, chcę kupić snajperke dla tych złych. Lepiej kupić SV-98 zimowe, M95 kradzione czy Panzerniszczyciel 39? Z góry dzięki.

Opublikowano

m95 ^^ jak wyosujesz np dodatkowe magazynki to możesz kupić Panzerniszczyciel 39 i wsadzić ^^ niszczy czogi co jest cudowne w tej snajpie )

YAY

Opublikowano

Kradzione M95? Serio?

Szybkie snajperki takie jak SV-98 są dobre jak się ma PS ~5, a jak do tego dojdzie dobra celność to jest miodzio.

Panzer jest fajny w zestawieniu: panzer + lr pistol bądź panzer + szybka snajperka. Jeśli potrafisz szybko zmienić panzera na szybką snajperkę to też łatwo kolesia zabić. Przy pistolecie jest łatwiej ale to zestaw na średni dystans.

Osobiście polecam na małym poziomie wolną snajperkę a na wyższym szybką. (Bo szybka bez PS nie jest rewelacyjna.) No chyba, że wolisz się pierw trochę pomęczyć ale wydać raz funds.

P.S

Jak się zdecydujesz na wolną snajperkę to nie kupuj kradzione M95 tylko SVD. :)

Opublikowano

Pancerniszczyciel najlepsza snajperka.

Ja na swoim koncie mam SVD i M95, ale ostatnio kupiłem Pancerniszczyciela.

Gra się dużo lepiej, bo ta snajperka zadaje takie obrażenia co SVD lub M95 ze skillem zwiększającym dmg.

Największym minusem jest 1 amunicji.

Można dokupić za kilka tysięcy fundsów powiększony magazynek do 3.

Dużym plusem jest też to że szybko strzela.

Jak masz 3 amunicji i używasz skilla na większe dmg, to snajperka jest skuteczniejsza przeciw czołgowi niż 2 gunnerów z bazookami.

Snajpera z tej snajperki możesz zabić jednym strzałem w głowe, a na innych snajperkach cud musi się stać żęby tak było.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nigdy nie grałem Panzerniszczycielem, dlatego nie będę się wypowiadał. SV-98 dobra snajperka, umiejętność PS musi być na 5, bez tego raczej ciężko się gra. Co do kradzionego M95, lepiej kupić SVD. Zaoszczędzisz Fundsy - kupisz sobie np.: gadżety :D

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Skoro chce kupić te, które wymienił, to niech wybiera jedną z nich, a nie będzie nagle decyzje zmieniał ... To jego wybór, a my mamy mu tylko pomóc.

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nie wiem jak ty ale ja oszczędzenie paru złotych uważam za pomoc.

SV-98 to reskin Uber Groundbrakera, M95 to reskin Super Pisqueka, tym bardziej nie opłaca się kupować wersji kradzionej.

Pamiętaj, że tylko krowa nie zmienia zdania. Wiem, że to jego wybór i nigdzie nie narzucam mu tego, co ma kupić.

Opublikowano

Nie wiem jak ty ale ja oszczędzenie paru złotych uważam za pomoc.

SV-98 to reskin Uber Groundbrakera, M95 to reskin Super Pisqueka, tym bardziej nie opłaca się kupować wersji kradzionej.

Pamiętaj, że tylko krowa nie zmienia zdania. Wiem, że to jego wybór i nigdzie nie narzucam mu tego, co ma kupić.

Zgadzam się, że oszczędzanie pieniędzy to pomoc, ale on nigdzie nie pisze, żebyśmy podawali mu reskiny broni, które wymienił. Wybrał te snajperki, ponieważ ... może mu się podobają ??? Sam poleciłem kupić mu SVD, bo kradzionych broni nie opłaca się kupować.

P.S. Tylko krowa nie zmienia zdania ??? Czyli jeśli on nie zmieni, to będzie według ciebie krową ? Hmm ...

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ja rozumiem, że teraz w szkołach niczego nie uczą, ale przysłowia pojawiają się chyba gdzieś na poziomie podstawówki.

Nie bardzo potrafię wyłapać o co ci chodzi. Wiele osób nie wie, że to reskiny, nie miałem zamiaru zrobić niczego złego. Wybrał 3 snajperki, bo te 3 reprezentują wszystkie nadające się do gry, rodzaje snajperek w BFH. Szybką, wolną i jednostrzałową. I za to +.

Nie chcę tu wchodzić z tobą w dyskusję ale polecasz SVD, podczas gdy w ostatnim poście piszesz:

Skoro chce kupić te, które wymienił, to niech wybiera jedną z nich, a nie będzie nagle decyzje zmieniał

No nie wiem, jak dla mnie jesteś niekonsekwentny i próbujesz stworzyć problem, którego nie ma. Uważasz, że tamten post był spamem nie na temat to go zgłoś i już.

Dyskusję z tobą w tym temacie kończę. Jeżeli chcesz dalej polemizować to zapraszam na pw.

Opublikowano

ja bym ci polecił 2 snipeki Uber sniperka stefana (to to samo co SVD i kradzine M95) i pancerniszczyciel którym można uszkodzać pojazdy, a jak masz jeszcze ulepszenie to broń wymiata

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

świetne ustawienie to również panzerniszczyciel (nawet bez zwiekszonego magazynku) i do tego snajperka szybka :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

@UP

Dobry wybór :)

@Googlus

Dobrze, panie wszystkowiedzący, popisałeś się już swoją inteligencją ???

1. Nie "chyba", a raczej "na pewno" przysłów uczą w podstawówce

2. Tak jak napisałeś, wiele osób nie wie o reskinach - czyli nie wszystkie, on nie musi być osobą niepoinformowaną

3. Również, tak jak napisałeś, polecam kupno SVD, nie rozkazuję - jeżeli podoba mu się M95, niech kupuje

4. Ja jestem niekonsekwentny ? Robię problemy ? To raczej tyczy się ciebie, ty robisz problemy. Zwróciłem ci tylko uwagę, przypomniałem cel tego tematu - a ty od razu dyskutujesz -.-

5. Jeżeli uważałbym za spam, dawno bym to zgłosił.

BFH Polska ;)

Opublikowano

@up

I po co ten spam.

Autor tematu chce kupić snajperke i dał trzy do porównania.

Jeśli według nas te snajperki są złe to można doradzić to żeby ich nie brać i kupić jakieś inne.

To tak jak byś zadał komuś pytanie np. Jaki samochód sobie kupujesz, Audi czy BMW? To nie znaczy że osoba odpowiadająca ma wymienić jedną z tych marek, bo mogą osobie odpowiadającej nie podobać się te samochody.

I tak właśnie jest z tym pytaniem w temacie.

1398258449-U383457.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...